Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Bob Burg & John David Mann

Bob Burg volt televíziós személyiség és kiválóan teljesítő értékesítő, aki világszerte tart előadásokat cégeknek és szervezeteknek Az Adakozó alapelveiről. Akár 60, akár 16 ezer ember előtt beszél, Bob mindig bevon vezető üzletembereket , a szórakoztatóiparból ismert személyiségeket, edzőket , sportolókat és politikai vezetőket, köztük még egy volt amerikai elnököt is. Endless Referrals Soha véget nem érő beajánlások című könyvéből már több mint 200 ezer példány kelt el, és a mai napig számos vállalat használja kézikönyvként.

John David Mann már huszonöt éve ír az üzleti életről, a vezetés mesterségéről és a siker törvényeiről. Társalapítója és vezető szerkesztője az Upline-nak, főszerkesztője a Network Marketing Lifestyles -nak és a Networking Times-nak. Az 1990-es években felépített egy több mint 100 ezer fős, több millió dollárnyi forgalmat lebonyolító értékesítési szervezetet. A Bob Burggel közösen írt Az Adakozón kívül társírója a The Secret Language of Money (A pénz titkos nyelve) és az A Deadly Misunderstanding (Egy végzetes félreértés) című könyveknek.

Rendezés:
Nézet: