Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Bob Burg, John David Mann: Az adakozó

Ár:
3.490 Ft (3.324 Ft + ÁFA)
479
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (11)

Egy csodálatos tanmese, ami megtanít téged arra, hogy kicsit lelassíts és megismerd a legjobb önmagad. Ennek kulcsa az az adakozó gondolkodásmód, amit, ha beépítesz a mindennapjaidba, az élet „cserébe” bőséggel ajándékoz majd meg téged. Régóta vágysz már egy ilyen tanításra? Olvass tovább!

!ÚJDONSÁG!
Már kapható e- book formátumban is.

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Egy csodálatos tanmese, ami megtanít téged arra, hogy kicsit lelassíts és megismerd a legjobb önmagad. Ennek kulcsa az az adakozó gondolkodásmód, amit, ha beépítesz a mindennapjaidba, az élet „cserébe” bőséggel ajándékoz majd meg téged. Régóta vágysz már egy ilyen tanításra? Olvass tovább!

Üzleti mese, nem csak üzletembereknek!

Magyarország kedvenc üzleti meséjét tarthatod majd a kezedben. Fontos tudnod azonban, hogy nem csupán a vállalkozásodban, hanem az életed minden területén pozitív változásokat okozhat, ha nyitott szívvel és elmével vágsz neki az olvasásnak.

Amit csak egy könyvtől elvárhatunk: szórakoztat és tanít

Bob Burg és John David Mann Az adakozó – avagy miért igaz az, hogy „aki többet ad, sokkal többet kap vissza” c. könyve tökéletes példa arra, amiben mi is hiszünk: szórakoztatva tanít. Úgy közvetít tehát tényleges, a mindennapokban hasznosítható tudást, hogy közben végig azt érzed, egy izgalmas regényt tartasz a kezedben. Kiváló választás hát a rohanó mindennapokban!

Csatlakozz az adakozók klubjához!

Életed még jobbá, boldogabbá és könnyedebbé tétele sohasem áll meg egy-egy könyv utolsó oldalának is az elolvasásánál. A történet ugyanis még csak akkor kezd el igazán élni! Ne hagyd hát te sem elveszni mindazt a kincset, amit Bob Burg és John David Mann tanmeséje ajándékozott neked! Csatlakozz Az Adakozó Klub tagjaihoz és tegyél minden nap a céljaid eléréséért!

Mit üzen a történek főszereplője neked?

"Pindar ismét bólintott.
- Az emberek többsége így reagál erre. Sőt, sokan nevetésben törnek ki, ha meghallják, hogy a siker titka „adni”. – Megállt egy pillanatra. – Viszont az emberek többsége messze nem olyan sikeres, mint szeretné.

Ezzel a megállapítással Joe sem tudott vitatkozni.

- Tudja – folytatta Pindar –, a legtöbb ember a gondolkodásmódjából fakadóan azt mondja a kandallónak, hogy „előbb adj nekem meleget, és majd utána bedobok pár hasáb fát”. Vagy azt mondja a banknak: „Adj kamatot a pénzemre, és én csak azután fizetek be a számlámra.” Pedig a dolgok természetesen nem így működnek...."


!ÚJDONSÁG!
Már kapható e- book formátumban is.

ITT MEGRENDELHETŐ

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2010
Oldalak száma 136
Kötés puha fedeles
Fordító Bayer Antal

Vélemények

5.00
11 értékelés
5
(10)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 02.
Szuper könyv nem bírtam letenni.
Ajánlom mindenkinek aki szeretné kihozni az életéből a maximumot.
Köszönöm még egyszer fantasztikus volt.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 05.
Mindenki - nemcsak üzletemberek! - számára nélkülözhetetlen tanítás, egy szórakoztató történetbe ágyazva. Könnyen magával ragad, és nem ereszt, ajándékba kaptam, és még aznap este egy lendülettel végigolvastam. Elsőre naiv és idealista elképzelésnek tűnt a folyamatos adakozás, de határozottan működik, máris ígéretes együttműködés született az egyik "szívességemből". :)
| 0 / 5 csillag!
2019. 06. 28.
Nos, olvasva a könyvet arra döbbentem rá, hogy pontosan ezeket az elveket tanuljuk, ezek mentén dolgozunk. Jó lenne, ha minél többen gondolkodnánk így! Va
gyis nekem nem mondott túl sok újat, inkább megerősített abban, hogy jó helyen vagyok, jó úton haladok.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 27.
Fantasztikus!! Ez is az a könyv melyet minden embernek el kellene olvasnia, hogy nemcsak magának, hanem az egész világnak jobb legyen.
Ha minden ember ezeket a törvényeket betartaná és alkalmazná már a Kánaánban élhetnénk itt a Földön.
Köszönet a Kiadónak, hogy ezt a sok, hasznos, szórakoztató és tanító könyveket terjeszti!
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 18.
Remek könyv, ajánlom mindazoknak az embereknek, akik úgy akarnak előre lépni az életben, hogy tudatosan, másokat segítve, szenvedéllyel tegyék ezt meg
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 11.
A könyvet ajándékba választottam a vásárlásomhoz. Nagyon jó könyv, könnyen, gyorsan olvasható tartalommal. Nagyon köszönöm a lehetőséget! Szintén mindenkinek ajánlom elolvasásra.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 31.
Nagyon érzem, hogy alakul az észjárásom, ezeknek a könyveknek a hatására. Napi motivációt kapok, ötleteket az üzletemhez. Köszönöm a Pja kedvezményeket.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 29.
Annyit dicsérte a kiadó ezt az írást, hogy a vásárláshoz extra lehetőségként ezt az ajándékot választottam a könyvek közül. Telitalálat volt! Élvezetes történetbe rejtve tanít, felismertet, megértet... és cselekvésre késztet. Szeretettel ajánlom :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 31.
Köszönöm a Pongor Publishing kiadónak, hogy olvashattam a könyvet. Egy teljesen új formában tárja elénk az önerőből lett milliomosok világát. A szórakoztatva tanít Bob Burg és John David Mann munkája.
Az adakozó vállalkozói hozzáállás pedig tovább terjed..
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 01.
A könyvet szülinapi ajándékként rendeltem, aztán mielőtt becsomagoltam volna, beleolvastam egy kicsit. Hajnal kettőkor eszméltem fel, hogy teljesen magával ragadott és megszűnt az időérzékem. A könyv intelligens, érzékeny és realisztikus módon ragadja meg az olvasót és vezeti el egy egészen új világba. Kiragad a könyöklés világából és bevezet egy értékteremtő, a másik emberre is tekintettel lévő, az együttműködés által fémjelzett világba. Mindezt nem naiv, "legyen világbéke" attitűddel, hanem azonnal lemásolhatóan, hitelesen. Csak ajánlani tudom! Dr. Mihalec Gábor, párterapeuta. www.mihalecgabor.hu
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 27.

Emberek a könyv mögött

Bob Burg

Tehetséges értékesítési szakemberből lett előadó, ami ma már világszerte tanítja Az adakozó alapelveit. Nem csupán tanítja, de hűen is képviseli ezt a szemléletmódot életének minden területén. Így számunkra az egyik leghitelesebb író és előadó, akitől mindenképp érdemes tanulni.

John David Mann

Díjnyertes író, akinek karrierjét már tinédzser kora óta érdemes figyelemmel kísérni. Már több mint 20 éve ír az üzleti életről, a vezetés mesterségéről és a siker törvényeiről. Számos értékes kötet írójaként vagy társszerzőjeként ismerjük (pl. A zen és a hálózati marketing, Te szabod meg a feltételeket és Egy végzetes félreértés).

Pongor-Juhász Attila

Pongor-Juhász Attila a magyar vállalkozók üzleti mentora, motivációs előadó, a Pongor Publishing kiadó alapítója, Az Időmilliomos vállalkozó, a Szív alapú marketing vállalkozóknak, A profitmaximalizáló vállalkozó és még sok száz üzleti könyv szerzője, társszerzője vagy szaklektora, valamint a PJA Elit Coaching program megálmodója. Minden tevékenysége mögött egy stabil küldetés áll:

“Hiszek abban, hogy itt, Magyarországon mi, vállalkozók képesek vagyunk fantasztikus dolgokat csinálni. Hiszem azt, hogy mi, vállalkozók át tudjuk formálni a közvélemény vállalkozókkal kapcsolatos megítélését, hogy a vállalkozó egy követendő, klassz példa legyen.”

Hasonló termékek