Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü
Épp itt jársz: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2021. 08. 02. 15:21:56

Gondolkodtál már azon, hogyan legyél boldog és sikeres?
Sok időt elvesz a munka és nincs időd olyan dolgokra, amelyek boldoggá tesznek?

2021. 07. 06. 10:07:19

A munkatárs kiválasztás sosem volt egyszerű feladat, cikkünk viszont megkönnyíti a dolgod: hogyan kerülheted el a leggyakoribb szarvashibákat, amiket az interjúztató elkövethet?

2021. 06. 16. 11:59:31

Bemutatjuk a pomodoro technikát, amelynek segítségével tényleg olyan érzésed lesz, mintha hirtelen valaki odarakott volna egy plusz órát a nap végére. Az időgazdálkodás tanulható: kezdd a pomodoro technikával!

2021. 05. 31. 13:33:16

Tudd meg a fontos tulajdonságokat!

Ahogy az ember lépked a ranglétrán, úgy egyre többfelé kell osztania a szabadidejét – és egyre kisebb cikkelyekben. A felelősség pedig egyre jobban terheli a vállát. Cikkünk sorra veszi azt az öt képességet, amelyeknek mindenképp birtokában kell lenned, ha épp készülsz vezetővé válni – és akkor is, ha már az vagy.

2020. 05. 16. 22:28:05

 

Gondolkodtál már ezen? Az idő valóban pénz, egy egyszerű gyakorlattal számszerűsíthető, mennyi pénzt ér egyetlen produktív perced vagy órád.

Egy óra 60 perc, egy nap 24 óra, egy év pedig 365 nap. Mindenkinek. Mégis miért van az, hogy amíg egyes emberek millió és milliárd dollárokra vannak hatással, addig mások a túlélésért és a napi betevőért küzdenek?

Készen állsz szembesülni azzal, mennyi időt és PÉNZT pazarolsz el nap mint nap? Készen állsz a VÁLTOZÁSRA?

2020. 04. 24. 10:24:53

 

 

Earl Nightingale 12 évesen kezdte kutatni a siker titkát. A választ arra a sokakban felmerülő kérdésre, mitől lesznek egyesek gazdagok, és mások miért ragadnak bele a szegénységbe. Mi a sikeres emberek titka, mit tudnak ők, amit a többiek nem?

Sokéves kutatás után megtette A legnagyobb felfedezést, ami egy tiszta, egyetemes igazsághoz vezetett. A siker és a gazdagság titka egyszerű, olyasmi kell hozzá, ami mindenkinek megvan, amire mindenki képes. Ugyanakkor épp ezért nehéz is: olyasmit igényel az emberektől, amire nehezen szánják rá magukat. Változást.

Hogy mi volt ez a felfedezés?

2020. 04. 19. 13:37:22

Az elmúlt hetekben sokan váltottak otthoni munkára, a szülők otthon tanulnak gyermekeikkel, és igyekeznek minimálisra csökkenteni a közösségi helyek, üzletek személyes látogatását. Érthető módon megnövekedett a kiszállítást vállaló webshopok forgalma, de az általános aggodalom miatt az internetes vásárlásról szóló rémtörténetek is megszaporodtak.

Mi, a Pongor Publishing csapat már több mint 10 éve jelen vagyunk webshopunkkal az online könyvpiacon, és mindig a vevőink maximális elégedettségére törekszünk.

Hogy mit teszünk ennek érdekében?

2020. 04. 16. 11:29:01

 

Mennyi időt töltesz naponta meetingekkel?

Voltál már olyan meetingen, ahol eltértetek a témától, elvesztetted a fonalat? És olyanon, ahol nem született döntés, és az irodából kilépve nem tudtatok eredményt felmutatni? A legutóbbi meetingeden volt olyan résztvevő, aki csak a telefonját nyomkodta? Érezted már úgy nap végén, hogy elfecsérelted az idődet azzal, hogy egyik megbeszélésről a másikra rohantál, mégsem haladtál semmit?

Mike Song, Vicki Halsey és Tim Burress könyve, a Törj ki a meeting rabigából nem kevesebbet kínál, mint hogy a technikáikat alkalmazva idővel minden fenti kérdésre egy elégedett „NEM!”-mel válaszolhatsz majd.

2020. 04. 09. 13:50:52

 

„Az emberek nem szeretik, ha valamit el akarnak adni nekik, viszont imádnak vásárolni!”

Jeffrey Gitomer tézise sok-sok sikeres értékesítő mantrája lett az elmúlt években. Ugyanakkor azzal is tisztában vannak mindannyian, hogy ugyanezek az emberek nem tudják, mit akarnak valójában, amíg valaki meg nem mondja nekik. Ez lenne az értékesítő feladata.

Ha érdekel, hogyan oldható fel az ellentmondás úgy, hogy minden szereplő a lehető legjobban járjon, Az értékesítés kis vörös könyve alapmű lesz a könyvtáradban!

2020. 03. 25. 18:55:08

 

Hogy kiről van szó? Természetesen a vevőidről!

Ha épp nem vagy abban a szerencsés helyzetben, amikor annyi vásárlód van, hogy képtelen vagy kielégíteni a keresletet, akkor itt az ideje, hogy átgondold a marketingstratégiád.

Van egyáltalán marketingstratégiád? Ha igen, miért nem tolonganak még a vevők? Ennek megfejtésében és az üzleti terved tökéletesítésében segít Pongor-Juhász Attila videós tanítása, a Vevőszerző Marketing Kulisszatitkai.