Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Az „egymillió dolláros nap” titka

Az „egymillió dolláros nap” titka

Szeretnéd olyan sikerrel bevezetni az újdonságaidat, mint az Apple vagy épp a legnagyobb hollywoodi filmstúdiók?
Elérni, hogy a potenciális vevőid ne csak megvegyék, de egyenesen VÁRJÁK a terméked megjelenését?
Lerövidítenéd és leegyszerűsítenéd a haszonhoz vezető utat?

Mindez lehetséges, ráadásul a költségvetésed méretétől függetlenül!

 

Jeff Walker háztartásbeli apukaként, egy tizenkilenc fős címlista és egy számítógép segítségével ért el egy hét alatt dollárban hatszámjegyű bevételt.

Alig néhány évvel később már az online marketing egyik zsenijeként tartották nyilván, aki saját termékbevezetési formulájával vállalkozók ezreinek reformálta meg a digitális szemléletét.

„Ez a legfontosabb könyv, amit valaha írtak az online marketingről. (…) Jeff az a modern bölcse a marketingnek, akire az egész világ várt.”
(Brendon Burchard)

Saját terméke, a könyv által részletesen ismertetett Product Launch Formula 18 évnyi tesztelés eredménye. Elegáns megoldásokat, modern marketing technikákat, azonnal alkalmazható gyakorlati eszközöket kínál, kész struktúrát ad a kezedbe.

Képes leszel hasznos értéket teremteni és biztosítani az ügyfeleid számára. Ez egyenes utat jelent az ügyfélkapcsolataid javulásához, a valódi értéket képviselő tartalmaid azonnali reakciókat – vásárlásokat! – szülnek majd.

Megtanítja, milyen vásárlást kiváltó mentális okok befolyásolják a vevőidet, és hogyan használhatod ki ezeket a figyelmük felkeltésére és fenntartására. A könyvben jól elkülöníthető szakaszokra bontja a kampány teljes időszakát, így bárhol akadsz is el, közérthető segítséget nyújt a folytatáshoz.

Nem elképzelt esettanulmányokkal példálózik, a saját tanítványainak történetét meséli el. Mindegy, hogy meglévő vállalkozásodban szeretnél új terméket bevezetni a piacra, vagy még csak most kacérkodsz a vállalkozás gondolatával, Jeff Walker bármelyikhez lépésről lépésre követhető kampánytervet kínál.

A szintén általa fejlesztett Business Launch Formula akár a nulláról indulva is használható útmutatást nyújt a bizniszed felépítéséhez.

Pongor-Juhász Attila 2012 óta tanul Jeff Walkertől személyesen:

„Minden, amit Jeff tanít, MŰKÖDIK Magyarországon is.
Csak azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik komolyan gondolják a vállalkozásukat, és fontos nekik a vevőikkel/ügyfeleikkel a hosszútávú, kölcsönös bizalmon alapuló üzleti kapcsolat kialakítása.”

 

Kosárba teszem

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog