Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

A Siker Hullámhosszán - 26 féltve őrzött igaz történet

Ár:
4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
442
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Magyarország első üzleti inspirációs könyve magyar vállalkozókról magyar vállalkozóknak!

 

A Siker hullámhosszán 26 olyan eddig a nyilvánosság elől féltve titkolt, sőt sokszor a közvetlen környezet elől is rejtegetett igaz történetet gyűjtött össze, melyhez hasonlót eddig még soha senki!

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

Leírás és Paraméterek

Kinek ajánljuk?

Ha kíváncsi vagy a magyar vállalkozók valódi életére, nehézségeire, mindennapi küzdelmeire, meg akarod ismerni a háttérben álló megoldásokat, azt az erőt, mely ezeket az embereket újra és újra felállította a padlóról, ez a könyv Neked való!

Láthatod a vállalkozó-cégvezetők eddig nem ismert szerepeit, akár családfő, édesanya, gyerek, testvér, férj vagy éppen jó barátként is kelljen helytállniuk! Emberi igaz történetek, melyek erőt és motivációt adnak a szürke hétköznapok lehúzó egyhangúságában! 

 
Miért született meg ez a könyv?

A kezdeményezés célja, hogy a Magyarországon élő, dolgozó cégvezetők megmutathassák, idehaza is képesek sikereket elérni, mind az üzlet mind a magánélet területén. Ezzel példát mutatva a több tízezres hazai vállalkozói rétegnek. Neveljünk együtt egy új vállalkozói kultúrát Magyarországon, melyben közösen egymást támogatva küzdünk a sikerekért!

 
Kikről is olvashatsz?

26 történet, 26 magyar emberről, akik a legkilátástalanabb helyzetekben is helyt álltak, küzdöttek és újra felálltak. 26 olyan magyar cégvezető eddig féltve őrzött titkai, melyből nemcsak vállalkozói tanulópénzeket, hanem erőt adó emberi történeteket olvashatunk.

"Egy vállalkozás sikere nem a pénzen, nem is az ötleten, hanem saját hitünkön, lelkesedésünkön és kitartásunkon múlik. Ezek a történetek ezt segítenek erősíteni."

Bojár Gábor

"25 éve vagyok vállalkozó. 15 éve Peter Drucker nyitotta fel a szemem. A vállalkozói léthez szükséges alapokról fogalmam se volt. E felismerés engem a világ legjobb egyetemeinek (Harvard, Stanford, MIT) tankönyveihez irányított. A magyarországi sikerek kovácsaitól magyarországi praktikákat olvasni, nahát, erről 15 éve nem is álmodtam. Pedig a tanulható ismeretanyagok közül talán erre, a vállalkozás kultúrájának megértésére és művelésére van a legnagyobb szükségünk.

Sok ilyen könyvet kívánva magunknak, barátsággal:

dr. Kürti Sándor
A KÜRT Zrt. elnöke
Széchenyi Díjas
a 2003. Év Üzletembere

Kiadó Pongor Publishing Üzleti Kiadó Kft.
Kiadás éve 2013
Oldalak száma 232
Kötés puha fedeles
Szerkesztés Szakál Andrea

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 09. 05.
Végre magyar életből vett magyar példák. Biztos izgalmas az amerikai élet is, de attól a hazai sajátosságok teljesen elütnek.

Hasonló termékek