Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

Adventi könyvcsomag üzleti tervezéshez

Ár:
21.970 Ft
13.990 Ft (13.324 Ft + ÁFA)
így a kedvezményed: 36%
Az akció időtartama:
2022. 11. 24. - 2022. 12. 31.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ebben a csomagban 4 olyan könyvet helyeztünk el, amelyek gyökeresen változtatják meg a vállalkozásoddal kapcsolatos gonolkodásmódod. Az üzletimodell-építés a vállalkozásod stabil, nyereséges és optimális működéséért felel. Az értékajánlat-tervezés ellenállhatatlanná teszi a termáked a vevők szemében. Az „Az egyperces milliomos” könyvek pedig a pénzzel kapcsolatos paradigmáidat írja át, hogy így még könnyebben kereshess még többet.

A csomag tartalma:

  • Alexander Osterwalder és Yves Pigneur: Üzletimodell-építés
  • Alex Osterwalder, Yves Pigneur, Greg Bernarda, Alan Smith: Értékajánlat-tervezés
  • Robert G. Allen - Mark Victor Hansen: Az egyperces milliomos - Egyperces gyakorlati praktikák a pénzügyi függetlenséghez
  • Robert G. Allen - Mark Victor Hansen: Az egyperces milliomos - Felvilágosult út a gazdagsághoz

FONTOS! Bár az akciós csomag 2022.12.31-éig érhető el a webshopunkban, csak a 2022.12.19-éig leadott rendeléseket tudjuk 24-éig kiszállítani. (Ha tehát a fa alá szánod a csomagot, add le a rendelésed mielőbb!)

Ajándék

 

Akik ezt a terméket megvették, az alábbi termékeket vásárolták még:

10.480 Ft 6.990 Ft
4.990 Ft 3.842 Ft
4.990 Ft 3.842 Ft
4.990 Ft 3.842 Ft
3.990 Ft 3.072 Ft
3.990 Ft 3.072 Ft
4.990 Ft 3.842 Ft

Leírás és Paraméterek

Alexander Osterwalder és Yves Pigneur: Üzletimodell-építés:

Az Üzletimodell-építés azoknak íródott, akik készen állnak rá, hogy megszabaduljanak az elavult gondolkodásmódtól és új, innovatív, értékteremtő modellek felé forduljanak.

Olyan hatékony, egyszerű és jól bevált eszközöket kínál, amelyek segítenek megérteni, megtervezni, átalakítani és megvalósítani az üzleti modelleket.

Egyszerre praktikus és inspiráló kézikönyv azoknak, akik tökéletesíteni akarják jelenlegi üzleti modelljeiket - vagy egy teljesen újat akarnak építeni.

Olyan hatékony és praktikus innovációs technikákat tanít, amelyeket napjaink vezető vállalatai alkalmaznak világszerte.

Az alkotók úgy tervezték meg, hogy minél látványosabb legyen, a grafika pedig pofonegyszerű, amely lehetővé teszi, hogy a könyvben olvasottakat azonnal átültethessük a gyakorlatba.

A világsikerű könyvet már több millió példányban nyomtatták újra és újra!

---

Alex Osterwalder, Yves Pigneur, Greg Bernarda, Alan Smith: Értékajánlat-tervezés:

Az üzleti modell és egyes elemeinek (kiváltképp az értékajánlatoknak) a megfelelő megtervezése, illetve kialakítása a piaci sikeresség elengedhetetlen feltétele. A könyvben bemutatott vásznak és módszerek hasznos és jól vizualizált segítői ennek a feladatnak.

Az Értékajánlat-tervezés című kötet példái meggyőzik az olvasót, hogy az ügyfelek elvárásai és a termékek (szolgáltatás) által kínált előnyök közötti összhang megléte elengedhetetlen egy jól működő üzleti modellhez, a piaci sikerhez. A könyvben bemutatott eszközök ennek ellenőrzésében, létrehozásában és fenntartásában segítenek.

Az Értékajánlat-tervezés segíteni fog…

  • Megérteni az értékteremtésben rejlő változatokat
  • Hasznosítani csapatunk tapasztalatait és képességeit
  • Elkerülni a működésképtelen ötletekkel való időpazarlást
  • Megtervezni, letesztelni és azt nyújtani az ügyfeleknek, amit ők várnak.

A könyvek szerzői gyakorló szakemberek, ami garantálja a világhírű könyvekben foglaltak szakmai kiválóságát. A kiadványok létrehozásában részt vevő több száz társszerző és közreműködő pedig a gyakorlati alkalmazhatóság biztosítéka.

---

Robert G. Allen - Mark Victor Hansen: Az egyperces milliomos - Egyperces gyakorlati praktikák a pénzügyi függetlenséghez:

Képzeld el az alábbi helyzetet: felhívott egy régen elfelejtett rokonod hagyatékának a gondozója. Egymillió dollárnyi készpénzt örököltél! Csak rád vár egy svájci bank széfjében. Egyetlen gond van vele. A széf kulcsa egy ezüstdobozban van, amelyet az alaszkai Mount McKinley hegy csúcsán rejtettel el - Észak-Amerika legmagasabb hegyén, 6194 méter magasságban. Az utasítás egyértelmű. Neked személyesen kell megmásznod a hegyet (nem repülhetsz oda helikopterrel!), neked kell elhoznod onnan a kulcsot. Amennyiben a feladatot 12 hónapon belül teljesíted, tiéd a pénz. Ha nem, örökre elveszíted. 

Megcsinálnád? Képes lennél rá?

A Mount McKinley megmászása nem lehetetlen küldetés. Több ezren feljutottak már a csúcsra. De akkor is komoly tervezést, felkészülést és edzést igényel. 

Felvilágosult milliomossá válni messze nem olyan nehéz vagy veszélyes. De van néhány hasonlóság. Szükséged lesz mentorokra, akik vezetnek az úton. Ezek lennénk mi. Tapasztalt hegymászóként mi vezetünk fel a csúcsra. 

Követned kell az edzési tervet, elég fegyelmezettnek kell mutatkoznod ahhoz, hogy végig is vidd. 

Hajlandó vagy megtenni az első lépést? 

Robert G. Allen - Mark Victor Hansen: Az egyperces milliomos - Felvilágosult út a gazdagsághoz:

Arra biztatunk, hogy járd végig a tanulás végtelen lehetőségeit, szerezz és ossz meg több pénzt, mint amennyiről valaha is álmodtál. 

A könyv első kiadását több ezren olvasták el, és még többeket tett gazdaggá. Dokumentálni tudjuk, hogy a könyvünk és az országszerte tartott oktatásaink által ihletett diákjaink több, mint egymilliárd dollárnyi jövedelemre tettek szert. Hozzád hasonlóan ők is ezzel a könyvvel és egy meghatározott pénzügyi céllal kezdték. Elolvasták ezt a könyvet, és elhatározták, hogy átültetik a gyakorlatba ezeket  a pénzcsináló ötleteket és ajánlásokat.

Reméljük, hogy te is így teszel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

11.970 Ft 6.990 Ft
10.480 Ft 6.990 Ft
9.980 Ft 6.990 Ft
9.990 Ft 7.692 Ft