Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

A pénz nem boldogít?

A pénz nem boldogít?

Talán sokszor próbálod ezzel győzködni, vagy inkább vigasztalni magad, talán van is benne némi igazság. De abban mindenki egyetért, hogy azért sokkal jobb, ha van, igaz?

Bob Proctor közel 50 év tapasztalatával teljesen átfordítja nemcsak a kérdést magát, de minden pénzről alkotott elképzelésedet is. Mert NEM a PÉNZ boldogít!

Megtanít, hogyan tudod minden helyzetben helyretenni a SIKER kirakósdarabkáit. Nem a lottónyertesek útjára vezet, akik bár gyorsan meggazdagodnak, szinte kivétel nélkül el is veszítik a vagyonukat. Azoknak az üzletembereknek a nyomában indít el, akik önerőből képesek voltak – szükség esetén akár újra és újra – csúcsra jutni.

Nem egy kész üzleti tervet ad a kezedbe, nem ad tippeket, hogyan építsd fel a következő kampányodat, sokkal fontosabbat AD ezeknél:
Egy teljesen új szemléletmódot, a MILLIOMOS ÉSZJÁRÁST tanítja meg neked. Ha elsajátítod, garantáltan kiemelkedő eredményeket érhetsz el új életutad, a pénzcsinálás területén.

Nem kell hozzá semmi, csak a saját elméd. Könnyűnek hangzik? Nem az, de az erőfeszítés kifizetődő lesz.

Bob Proctor kész stratégiát kínál a negatív gondolkodásmód legyőzésére, kész receptet arra, hogyan használd az elméd erejét. Egyszerű, velős, lépésről lépésre alkalmazható útmutatót ad, a tartós vagyon felhalmozásának módját.

Mint minden önfejlesztő könyvnél, ennél is elkerülhetetlen, hogy az olvasása közben számot kelljen vetned saját magaddal. Proctor nem kímél, szembesülnöd kell azzal, hogy csak saját magadnak köszönheted a jelenlegi helyzeted. De nem engedi el a kezed a kellemetlen igazság felismerését követően, bebizonyítja, hogy igenis képes vagy megváltoztatni az életedet!

Ez egy inspiráló elmejáték, amit saját magaddal játszol. A nyeremény pedig a gazdagok életszemlélete, a szenvedély és nem profitszerzés vezérelte fejlődés – mégis egy sokkal gazdagabb életmód.

Hogy mindezt könnyebb legyen véghezvinni, Bob Proctor egy munkafüzetet is megalkotott, egy Megvalósítási segédletet, amit ha őszintén kitöltesz, a könyv tudásanyagával ötvözve egyenesen elvezet a bőség kapujába.

"Ez a könyv életem legkisebb összegű, ugyanakkor legjobb megtérülésű befektetése. Megadja az áhított tudást és inspirációt mindenkinek, aki komolyan gondolja a meggazdagodást!"
Pongor-Juhász Attila

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog