Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.pongor-uzleti-konyvek.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban. Rendben!
Termékek Menü

2 millió forint oldalanként

2 millió forint oldalanként

Jól hangzik? Ezt ajánlja Dan Kennedy és Jason Marrs közös könyve, az Óriási profittartalmú ÁRAZÁSI STRATÉGIÁK vállalkozóknak. Olyan tippeket, ötleteket, technikákat találsz minden egyes oldalon, amik segítenek neked elérni a lehető legmagasabb profitot a vállalkozásodban.

Ha készen állsz egy merészebb, kreatívabb megközelítésre, ha hajlandó vagy elengedni az árcsökkentés és a folyamatos akciózás ideáját, ez lesz az új bibliád. Egy olyan betonbiztos alap, amihez az üzleti karriered bármelyik szakaszában újra meg újra visszatérhetsz, biztosan megtalálod benne azt az azonnal alkalmazható technikát, ami választ ad a kérdésedre.

Vedd át az irányítást a profitod felett!

Ha elhatároztad, hogy fejleszteni fogod magadat és a bizniszedet, már biztosan találkoztál az intéssel, hogy ne akarj mindenkinek eladni. Találd meg azokat a vevőket, a TE VEVŐIDET, akik képesek és hajlandók megfizetni a terméked VALÓDI ÉRTÉKÉT. Ha már elindultál ezen az úton, talán nem lep meg, hogy Dan Kennedyéktől is ugyanezt a tanácsot kapod majd.

Gyakorlati példákkal támasztják alá, miért és főképp hogyan kerüld el az ár alapon vásárló vevőket, a folyamatos árháborúban hogyan vedd fel a versenyt az INGYENESSÉGGEL, hogyan adj valami pluszt vagy épp kedvezményt értékvesztés nélkül.

Saját maguk és ügyfeleik példáján keresztül megtanítanak, hogyan emelkedhetsz ki a tömegtermékek áradatából, hogyan pozícionáld magad egyenesen a PRÉMIUM KATEGÓRIÁBA helyesen megszabott árral és extra szolgáltatásokkal.

Legyen online vagy offline terméked, vezess akár kiskereskedelmi üzletet vagy webshopot, mindenre találsz használható, kipróbált receptet, sőt, figyelmesen olvasva nemcsak árazási, de hatékony marketingstratégiákra is ráakadhatsz.

Ezt az üzleti könyvet biztosan nemcsak egyszer fogod elolvasni, legyen kéznél mindig, hogy bármikor lekaphasd a polcról: hasznát veszed majd, amikor új terméket vezetsz be, amikor megtervezed a következő pénzügyi évedet vagy az üzleti tervedet, amikor áremeléshez keresel támogatást, vagy egyszerűen csak elbizonytalanít a konkurencia.

A mérhetetlen mennyiségű hasznos információt, az összegyűjtött esettanulmányokat szórakoztató, olvasmányos formában adják át neked, így biztosan nem okoz majd gondot elmerülni a tanításokban.

Kennedy, Marrs és vendégszerzőik egymás meglátásait is értékelik, véleményezik, így több szemszögből is körbejárhatod saját kérdéseidet, biztosan megtalálod a számodra megfelelő, vállalkozásodra szabható megoldást.

Ha pedig épp nincs időd elmélyedni a több, mint 200 oldalnyi tömény tudásban, fogadd meg Pongor-Juhász Attila tanácsát: ha sok pénzt akarsz csinálni, a 13. FEJEZETET mindenképp olvasd el!

 

Kosárba teszem

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog